Presentkit – “Sugar & Spice”

789 kr

Årets mysigaste säsong är här – höst, vinter och JUL! Vi på Gravyrbutiken utvecklar ständigt vårt sortiment för att passa årets alla högtider och tillfällen, och med presentkittet “Sugar & Spice” sätts stämningen där den ska vara. “Sugar & Spice” innehåller fyra stycken dubbelväggade glöggmuggar i glas samt fyra tillhörande glasunderlägg i trä med juligt motiv.

Årets mysigaste säsong är här – höst, vinter och JUL! Vi på Gravyrbutiken utvecklar ständigt vårt sortiment för att passa årets alla högtider och tillfällen, och med presentkittet “Sugar & Spice” sätts stämningen där den ska vara. “Sugar & Spice” innehåller fyra stycken dubbelväggade glöggmuggar i glas samt fyra tillhörande glasunderlägg i trä med juligt motiv. Glasunderläggen är tillverkade från grunden av oss, och lackade med en bevarande träbehandling för lång hållbarhet och för att motverka fula fläckar. Ett perfekt presentkit till den nyinflyttade, någon som älskar julen lite extra eller din glöggälskande vän! Dessutom behöver du inte designa dessa komponenter själv, då allt redan är klart!

Presentkit – “Sugar & Spice” levereras i en vacker, svart presentkartong omsluten av ett lyxigt guldfärgat sidenband. Färdig att ge till den du håller kär!

Artikelnr presentkit: 80116
Antal glöggmuggar: 4 st
Antal glasunderlägg: 4 st

Produktfakta Glöggmugg:
Volym: 8 cl
Höjd: 69 mm
Ø: 58mm
Material: Värmetåligt glas
Tål maskindisk: Ja
Gravyrmetod: Graveras ej

Produktfakta Glasunderlägg:
Längd: 70 mm
Höjd: 70 mm
Material
: Björkplywood, behandlad
Gravyrmetod: Lasergravyr – Svart/brun etsad gravyr

Vikt 650 g