Presentkit – “Sign Of The Times”

729 kr

Unna dig en välförtjänt whisky på fredagskvällen i bastanta och personligt graverade glas. Presentkittet “Sign Of The Times” har fått sitt namn efter en välåldrad, gyllene whisky som symboliserar exklusivitet och lyx. Presentkittet består av fyra stycken glas som levereras i en vacker presentlåda.

 kr

Ytterligare kommentarer

Designa din produkt

Unna dig en välförtjänt whisky på fredagskvällen i bastanta och personligt graverade glas. Presentkittet “Sign Of The Times” har fått sitt namn efter en välåldrad, gyllene whisky som symboliserar exklusivitet och lyx. Kittet innehåller fyra stycken whiskyglas av modellen Islande, och rymmer 20 cl var. Samtliga glas graveras enligt den design som du har valt och packas sedan i en elegant presentlåda omsluten av ett jutesnöre, allt för att genomgående hålla den råa och rustika känslan som whiskyfantaster älskar!

Att ge personliga gåvor ska vara enkelt tycker vi. Därför erbjuder vi nu ett flertal olika presentkit för alla olika tillfällen, alla håller mycket god kvalitet och graveras med största möjliga omsorg. För att göra dessa fantastiska kit kompletta, erbjuder vi nu att skriva en personlig, handskriven hälsning, från dig, i locket till personen du kommer att ge bort gåvan till. Om så önskas, skriv den text du önskar i kommentarsrutan.

Genom att klicka på knappen “Designa din produkt” så kommer du till vår designskapare. Där väljer du gravyrmotiv på ett enda glas, och denna design graveras på samtliga komponenter.

Produktfakta Islande:
Artikelnr: 10401
Volym: 20 cl
Höjd: 84 mm
Ø: 70 mm
Material: Glas
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Vikt 700 g
Dimensioner 310 × 230 × 110 mm

Kundomdöme

Omdöme

Det finns inga omdömen ännu.

Bli den första att lämna ett omdöme “Presentkit – “Sign Of The Times””

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.