Presentkit – “River Red”

649 kr

Presentkit – “River Red” är den perfekta presenten till brudparet, på jubileet eller någon annan, finare tillställning där kvalitet och klass går före allt! Två vackra rödvinsglas av modellen Style tillverkade av äkta kristall från välkända glasmästaren Spiegelau. Klicka på “Designa din produkt”, designa ditt glas och vi graverar samtliga glas i detta presentkit.

I lager

Designa & Köp

Presentkit – “River Red” är den perfekta presenten till brudparet, på jubileet eller någon annan, finare tillställning där kvalitet och klass går före allt! Två vackra rödvinsglas av modellen Style tillverkade av äkta kristall från välkända glasmästaren Spiegelau. Vardera glas rymmer 63 cl, så ett stort och rymligt glas med bastant fot. Glasets kvalitet håller en mycket hög standard, och är därför perfekt att gravera på. Låt oss gravera in brudparets bröllopsdatum, er årsdag eller något annat värt att fira! Du designar ett glas, och vi graverar det på båda och placerar det sedan varsamt i en svart och lyxig presentkartong med träull inuti. Därefter omsluts paketet med ett guldfärgat sidenband och en stor, härlig rosett på locket. För att komma till designskaparen klickar du på “Designa din produkt”.

Presentkittet “River Red” finns endast i en begränsad upplaga, och glasen i detta set går inte att köpa separat, så det gäller att passa på innan det är för sent!

Produktfakta:
Artikelnr: 80114
Volym: 63 cl
Höjd: 225 mm
Ø: 96 mm
Material: Kristall
Tål maskindisk: Ja
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Levereras i en fin, svart presentkartong med guldfärgat sidenband.

Vikt 700 g
Dimensioner 300 × 230 × 110 mm

Du kanske också gillar …