Presentkit – “Mr & Mrs”

679 kr

Ingenting kan gå fel med ett par personligt graverade champagneglas! I presentkit “Mr & Mrs” har vi samlat två vackra champagneglas av modellen Inalto 28 cl i en vacker, svart presentkartong omsluten med ett guldfärgat sidenband.

Designa & Köp

Letar du efter en bröllopsgåva, men har svårt att hitta något passande för brudparet? Ingenting kan gå fel med ett par personligt graverade champagneglas! I presentkit “Mr & Mrs” har vi samlat två vackra champagneglas av modellen Inalto 28 cl i en vacker, svart presentkartong omsluten med ett guldfärgat sidenband. Du designar glasen själv genom att klicka på knappen “Designa din produkt”. Din valda design graveras på samtliga glas i detta kit, dvs. två stycken.
Det finns även möjlighet att skriva en personlig hälsning i locket på presentkartongen. Önskas detta så kan ni lämna en kommentar med hälsningen till mottagaren, så ordnar vi detta innan leverans.

Artikelnr presentkit: 80103

Produktfakta Champagneglas:
Artikelnr: 10102
Volym: 28 cl
Höjd: 243 mm
Ø: 74mm
Material: Blyfri halvkristall – “Star Glass”
Tål maskindisk: Ja
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Levereras i en fin, svart presentkartong med guldfärgat sidenband.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Johanna Jonsson

Superfin gravyr, perfekta presenten!
Utförandet av den personliga hälsningen inuti lådan kan man man finslipa ytterligare. Förslag med tryckt guldtext på svart papper istället för handskrivet med bläckpenna?

J
Johanna Jonsson

Så himla fin gravyr, perfekta presenten!
Utförandet av den personliga hälsningen inne i lådan kanske man kan slipa på lite ytterligare.