Presentkit – “Into The Woods”

769 kr

“Into The Woods” är presentkittet för dig som uppskattar naturen och som ofta blir uppslukad av det fina friluftslivet. En termos som rymmer 0,5 L och en kombinerad sked och gaffel gör att du kommer långt.

“Into The Woods” är presentkittet för dig som uppskattar naturen och som ofta blir uppslukad av det fina friluftslivet. En rostfri termos som kommer från det världsstarka varumärket Thermos rymmer 0,5 liter av din favoritdryck. Vare sig om det är kaffe, te eller varm choklad, så klarar denna termos av att hålla höga temperaturer. Träsporken är en nyfunnen favorit hos våra kunder. En kombinerad sked och gaffel är allt man behöver för att njuta av maten ute i naturen. Och bästa av allt – den kan användas om och om igen i flera år. Den är också kvalitetsäkrad för kontakt med livsmedelsprodukter. Gott för naturen och gott för dig! Efter att vi har graverat dina produkter, packar vi dem i en svart presentkartong och omsluter paketet med ett rustikt jutesnöre.

Termosen och sporken designar du själv genom att klicka på knappen “Designa din produkt”. När du designat termosen klickar du på pilen för att komma till sporken.

Produktfakta Termos Thermos:
Artikelnr: 12615
Volym: 0,5 L
Höjd: 240 mm
Ø: 68 mm
Material: Rostfritt
Tål maskindisk: Ja
Gravyrmetod: Lasergravyr – Svart etsad gravyr

Produktfakta Träspork:
Artikelnr: 12808
Längd: 195 mm
Bredd: 40 mm
Material: Trä (bok)
Gravyrmetod: Lasergravyr – Svart/brun gravyr

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)