Visar alla 4 resultat

Jaktkniv med gravyr

En jaktkniv är en oumbärlig del av livet i naturen. Alltifrån att ta hand om djuret till att tälja till grillpinnen så är kniven det allra viktigaste tillbehöret att ha med sig. Den skall vara tålig, av hög kvalité samt erbjuda ett bra och säkert grepp. Vi erbjuder jaktknivar från flertalet olika varumärken men alltid med fokus på kvalitén. När du köper en kniv från oss kan du vara säker på att du gör ett bra och tryggt köp.

Designa din egen kniv

Det som skiljer oss från de flesta andra återförsäljarna av knivar är framför allt att du enkelt designar din jaktkniv i vårt designerverktyg och sedan graverar vi motivet. Det är ju alltid roligare att ha något unikt, eller hur?

Kanske vill du föreviga händelsen/aktiviteten som ett bestående minne och då har du verkligen kommit till rätt ställe. Tillsammans tar vi fram en unik jaktkniv som du även kan välja att ge bort till någons högtidsdag. Exempelvis som födelsedagspresent till pappa, en överraskning till jakt- eller fiskarkompisen eller till dig själv som lite egenuppskattning.

449 kr679 kr
OUTLET