Visar alla 3 resultat

Jaktkniv med gravyr

Vi designar enkelt en jaktkniv, eller annan kniv, med gravyr i vår designskapare och tar på så sätt fram en unik present att ge bort till högtidsdagen. Exempelvis som födelsedagspresent till pappa, en överraskning till jakt- eller fiskarkompisen eller till dig själv som lite egenuppskattning.

Slut i lager

Kniv med gravyr - personlig gravering

Du väljer bland mallar, bilder och egna texter och ser resultatet av din skapelse växa fram. Det blir med andra ord en upplevelse att beställa din gåva.

Eftersom gravyrmetoden som vi använder oss av är lasergravyr, blir gravyren svart och mycket slitstark. Ibland kallar man även gravyrsättet för etsning.

Det förekommer flera typer av knivblad eller klingor som är ett mer ålderdomligt namn för ett knivblad. Knivblad eller knivseggar som tillverkas av helstål är förmodligen den vanligaste typen. Man tillverkar vanligtvis knivarna i materialet rostfritt eller kolstål.

Beställ din kniv med personlig gravyr redan idag. Vi har snabba leveranser, bra priser och en grym kundservice.

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.