Endast ett sökresultat

Sparbössa med gravyr

Ge barnet en bra start och ett bra förhållande till pengar. I alla tider har vi försökt lära våra barn vikten av ett långsiktigt sparande och även om vi med tiden kommit att hantera färre kontanter så är en sparbössa en verkligt bra gåva i starten på livet.

Sparbössa med dopgravyr

En sparbössa med gravyr är en uppskattad doppresent. Vi kan exempelvis gravera in barnets namn och födelsedatum på sparbössan eller spargrisen., genom att använda oss av gravyrmetoden ristning. Detta blir en present som garanterat uppskattas och sticker ut bland gåvorna på dopet.

"I Sverige hade sparbössan sin storhetstid under tidigt 1900-tal, när vart och vartannat barn i landet fick en sparbössa från banken. Att spargrisen fått stå förebild och representera den främste spararen bland djuren är oklar". Allt detta står att läsa på Wikipedia.

Även om det främst är som dopgåva våra sparbössor eller spargrisar är allra populärast så är det en bra gåva till det lite större barnet också. Även om Swish och andra betalmetoder tar över mer och mer så är vi övertygade om fördelen med att se de fysiska pengarna för att lära sig värdet av dom.

Med en personligt märkt spargris så ökar motivationen att fylla den men härliga kontanter och barnet kan börja drömma om saker att göra för sina sparade pengar.

Köp din graverade sparbössa redan idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport!

509 kr