Visar alla 11 resultat

Snusdosa med gravyr

Ditt snus förtjänar så mycket mer. Du förtjänar så mycket mer. En snusdosa med gravyr är en accessoar där du kan visa vem du är, vad du känner för ditt snus eller visa vilket som är ditt favoritlag. Välj din personliga gravyr på dessa snusdosor och skapa en unik snusdosa med gravyr att ge till pappa på fars dag eller till en vän som fyller år. Eftersom man ibland även behöver uppskatta sig själv och då kan dessa dosor vara en perfekt liten present.

Graverade snusdosor med högsta kvalitet

Samtliga våra graverade snusdosor håller högsta kvalité och håller ditt snus fräscht längre. Vi har dosor för både för lössnus och portionssnus. Snusdosorna kan exempelvis graveras  med speciella texter, fotogravyrer eller gravering av logotyper och symboler.

Oftast producerar tillverkarna snusdosorna av rostfritt stål eller aluminium och gravyrmetoden vi använder oss av för att gravera är lasergravyr, vilket gör det möjligt att gravera både texter och foton med hög detaljrikedom. I förekommande fall passar diamantgravyr bättre och då använder vi det för att resultatet skall bli bestående, permanent och vackert.

Visste du att de första snusdosorna tillverkades redan under 1560-talet? Snuset har således en lång tradition och Skandinaverna är otroligt måna om sitt snus. Ja, kanske inte alla, men de som snusar värnar hårt om rätten att stoppa prillan under läppen. På Gravyrbutiken uppmanar vi till försiktighet när det gäller användandet av nikotin, men om du älskar ditt snus, ja då skall du definitivt förvara det i en vackert graverad snusdosa från Gravyrbutiken.

Varför du skall beställa från oss? Jo, vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport! Dessutom är vi experter på gravyr och du kan således vara säker på att få en snusdosa som håller många år framåt i tiden. Köp din snusdosa med gravyr redan idag.