Visar alla 3 resultat

Snusdosa med gravyr

Snusdosa med din text och ditt foto ingraverat

Välj din personliga gravyr på dessa snusdosor och skapa en unik snusdosa med gravyr att ge till pappa på fars dag eller till en vän som fyller år. Eftersom man ibland även behöver uppskatta sig själv och då kan dessa dosor vara en perfekt liten present.

Graverade snusdosor med högsta kvalitet

Samtliga våra graverade snusdosor håller högsta kvalité och funktionalitet. Vi har t. ex. dosor både för lössnus och portionssnus. Snusdosorna graverar vi exempelvis med textgravyr, fotogravyr och gravering av logotyper och symboler.

Tillverkarna av snusdosorna producerar dom oftast av rostfritt stål och gravyrmetoden vi använder oss av för att gravera är lasergravyr, vilket gör det möjligt att gravera både texter och foton med hög detaljrikedom.

Köp din snusdosa med gravyr redan idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport!

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.