Visar alla 4 resultat

Smyckeskrin med gravyr

Vackra smyckeskrin med gravyr köper du snabbast och enklast hos GravyrButiken. Ett skrin är en perfekt och unik dopgåva eller bröllopspresent. Förvara dina smycken på ett elegant och vårdande sätt i ett smyckeskrin ifrån oss.

Slut i lager

Smyckeskrin med din personliga gravyr

Eftersom du förvarar dina silversmycken i ett skrin och dom kommer att hålla sig fräschare en längre tid.

Ge exempelvis bort ett graverat smyckeskrin till bröllopsparet med namn och bröllopsdatum eller som dopgåva med namn och dopdatum ingraverat till det lilla barnet.

Wikipedia skriver på sin webbplats: "Ett skrin är en liten kistliknande förvaringsmöbel, vanligen en låda med vidhängande gångjärnsförsett lock.

Ordet skrin förekommer i flera sammansättningar som understryker att det som förvaras i skrinet är något värdefullt".

Sammanfattningsvis är det enkelt att köpa ett graverat, personligt smyckeskrin hos oss. Vi har bra priser, snabba leveranser och en grym kundsupport.

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.