Visar alla 3 resultat

Namnsmycke

Namnsmycke, eller hängsmycke som dom också kan kallas är en vacker present till någon du håller kär. Gravera in budskapet och smycket blir en vacker och personlig gåva till din älskade, den nybakade studenten eller till din vän.

Namnsmycke med din personliga gravyr

Vackra namnsmycken med gravyr i silver med personliga budskap passar väldigt bra att ge bort även som bröllopspresent, födelsedagspresent, morsdagspresent eller doppresent. Eller så kan du unna dig själv ett namnsmycke med ett valfritt budskap.

Genom att du exempelvis graverar in barnens namn eller namnet på ditt älskade husdjur på dessa smycken så skapar du helt unika namnsmycken. Smycken man uppskattar och garanterat kommer att bära livet ut.

Gravyrmetod

Vi använder ristning som gravyrmetod då vi präglar dessa silversmycken, vilket innebär att texten ristas in i materialet med en diamantspets. Alla våra namnsmycken med gravyr håller högsta kvalité och är tillverkade av 925 Sterling silver.

Köp dina personliga namnsmycken redan idag. Vi har bra priser och snabba leveranser och fantastisk och personlig kundsupport!

99,90 kr