Visar alla 10 resultat

Korthållare med gravyr

Vackra och praktiska korthållare i många olika utföranden och variationer hittar du hos Gravyrbutiken. Ett praktiskt fodral, antingen i metall eller läder hittar ni i vårt sortiment.

Korthållare med din personliga text eller foto ingraverat

Välj din personliga text eller foto på dessa korthållare med gravyr. Skapa på detta sätt en unik present att ge bort som studentpresent, födelsedagspresent eller till dig själv.

Korthållarna finns i olika utföranden och kan förses med valfritt budskap. På vissa av dessa kreditkortsfodral kan du även få fotogravyr tillsammans med vanlig text. Ni kan även använda er av vårat bildarkiv för att hitta en passande bild till eran kortfodral med gravyr.

Vi kan gravera in er företagslogga på dessa fodral och på så sätt skapa helt unika gåvor att ge bort till kunder och anställda. Gravyrmetoden som vi använder oss av för att gravera dessa hållare är laser- eller diamantgravyr.

Metallplånbok, kortfodral, plånbok, kortetui eller kreditkortshållare, är några andra namn som denna produkt fått under årens lopp. Beställ dina kreditkortsfodral med gravyr redan idag. Vi har bra priser och snabba leveranser!