Visar alla 2 resultat

Korthållare med gravyr

Välj din personliga text eller foto på dessa korthållare med gravyr. Skapa på detta sätt en unik present att ge bort som studentpresent, födelsedagspresent eller till dig själv.

Korthållare med din personliga text eller foto ingraverat

Korthållarna finns i olika gravyr utföranden såsom student, födelsedag, fotogravyr och med vanlig text. Ni kan även använda er av vårat bildarkiv för att hitta en passande bild till eran kortfodral med gravyr. Vi kan gravera in er företagslogga på dessa fodral och på så sätt skapa helt unika gåvor att ge bort till kunder och anställda.

Gravyrmetoden som vi använder oss av för att gravera dessa hållare är lasergravyr. Gravyren blir svart och mycket slitstark.

Metallplånbok, kortfodral, plånbok, kortetui eller kreditkortshållare, är några andra namn som denna produkt fått under årens lopp.

Beställ dina kreditkortsfodral med gravyr redan idag. Vi har bra priser och snabba leveranser!

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.