Visar alla 3 resultat

Skärbräda med gravyr

En skärbräda är verkligen en produkt som är till nytta en stor del av tiden man spenderar i köket. Kanske tänker du inte på det men hur ofta är inte de tillfällena som man tar fram denna fantastiska produkt?

Skärbräda med budskap

Hos oss köper du inte bara en skärbräda. Hos köper du ett bestående minne. Med ett budskap, bild, foto eller symbol som vi bränner in med lasergravyr får du en otroligt vacker och praktisk inredningsdetalj.

Skärbrädor finns i flera olika material men hos Gravyrbutiken hittar du främst dom som är tillverkade i trämaterial. Varför då, kanske du tänker? Det beror helt enkelt på att vi tycker att dom är vansinnigt vackra.

Att behandla sin skärbräda

Skärbrädor i trä är bra ur den aspekten att dom, i viss mån, läker ihop själva. Såren från kniveggen och andra vassa föremål sluter sig själva med tiden. Nu är det inte så att alla djupa och stora sår läker, men de mindre kan faktiskt göra det. Men för att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du med jämna mellanrum behandlar din skärbräda med paraffinolja eller annan lämplig avsedd olja för trä och livsmedel.

Hög kvalité och snabba leveranser

Hos Gravyrbutiken hittar du bara noga utvalda skärbrädor av högsta kvalité. Vi tummar aldrig på detta och vill att du skall känna dig trygg i ditt köp. Våra gravyrmaskiner och toppmoderna och graverar med perfekt resultat och hög detaljrikedom. Allt för att du skall få den produkt och det slutresultat du förtjänar.

Vi levererar inom 1–3 dagar och håller otroligt bra priser!