Visar alla 7 resultat

Bestick med gravyr

Vackra bestick är alltid en bra och över tid hållbar gåva. Är dom dessutom försedda med en vacker gravyr, ja då är det verkligen något som varar en livstid. Vackra, graverade matbestick, dopbestick eller bröllopsbestick köper du enklast, snabbast och billigast hos Gravyrbutiken.

Bestick med egen text

Skedar, gafflar och knivar med ditt valda motiv blir en perfekt och unik dopgåva, present till namngivning eller varför inte en present till den första födelsedagen. Ett bra exempel på en uppskattad gåva är våra barnbestick som är enormt uppskattade och som vi graverat hundratals av till nöjda kunder.

Bestick består ofta av gaffel, kniv och sked men dessa kan levereras i många olika former. Det kan vara matsked, kaffesked eller dessertsked. En personlig present som både är ett minne för livet och som går att använda till vardags och sist men inte minst, som passar både tjejer och killar.

Som ung kanske man inte uppskattar att få bestick men glädjen över dessa gåvor växer över tid och när det är dags att sätta sitt första bo och flytta till egen lägenhet, ja då kommer besticken verkligen väl till pass. Förutom vanliga knivar, gafflar och skedar hittar du även kockknivar och redskapsställ hos oss på Gravyrbutiken och du kan med fördel låta dessa gåvor bli ett återkommande inslag på födelsedagen.

Köp dina graverade bestick redan idag, vi har snabba leveranser, bra priser och utmärkt kundsupport.