Klocka

I vardagstal brukar man med klocka referera till ett urverk av något slag. Antingen ett väggplacerat, en bordsklocka eller ett armbandsur. Men med klocka menas egentligen exempelvis en kyrkklocka.

Hos Gravyrbutiken hittar du inga klockor men väl urverk. Ett tidsur visar dig tiden men kan också innehålla andra funktioner såsom exempelvis datum. På senare år har s.k. 'Smart watches' blivit omåttligt populära och används ofta i samband med träning och mäter då puls, distans, hastighet och sömn.

Klockor med din personliga gravyr

Vi på Gravyrbutiken tillverkar och säljer stilfulla urverk med vackra gravyrer i bland annat borstat rostfritt stål och dessa pryder garanterat nattduksbordet, hyllan etc.

En klocka med gravyr är en personlig och uppskattad gåva att ge bort vid speciella högtider. Genom att du väljer en personlig gravyr på dessa klockor skapar du en unik present och gåva. Den blir ex. vis perfekt att ge bort till någon du håller av eller till dig själv.

Eftersom vi ristar in gravyren på klockorna förevigar vi ditt budskap ner materialet med en roterande eller fast diamantspets.

Beställ din graverade klocka enkelt och smidigt online. Eftersom vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport får du en garanterat positiv upplevelse då du handlar hos oss.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.