1 produkt

Klocka med gravyr

Klocka med gravyr är en personlig och uppskattad gåva att ge bort vid speciella högtider. Genom att du väljer en personlig gravyr på dessa klockor skapar du en unik present och gåva. Den blir ex. vis perfekt att ge bort till någon du håller av eller till dig själv.

Klockor med din personliga gravyr

Vi på Gravyrbutiken tillverkar och säljer stilfulla urverk med vackra gravyrer i bland annat borstat rostfritt stål och dessa pryder garanterat nattduksbordet, hyllan etc.

Eftersom vi ristar in gravyren på klockorna förevigar vi ditt budskap ner materialet med en roterande eller fast diamantspets.

Beställ din graverade klocka enkelt och smidigt online. Eftersom vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport får du en garanterat positiv upplevelse då du handlar hos oss.

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.