Visar alla 4 resultat

Snapsglas & Likörglas med gravyr

Välj din egna gravyr på våra populära snapsglas & likörglas och skapa en personlig present att ge bort som studentpresent, födelsedagspresent. Eller välj din personliga gravyr på likörglas så har du en exklusiv present att ge bort till bröllopsparet.

Slut i lager

Festglas med din personliga gravyr

Välj mellan olika mallar från vårt stora arkiv såsom bröllop, student, födelsedag, fotogravyr. Ni kan även använda er av vårat bildarkiv för att hitta en passande bild till era graverade produkter.

Vi graverar in er företagslogga på dessa glas och skapar på så sätt helt unika gåvor att ge bort till kunder och kollegor. Eftersom gravyrmetoden vi använder oss av är lasergravyr, blir din gravyr elegant vit frostad.

Beställ dina glas för kräftskivan, midsommar och nyårsfesten med gravyr redan idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och fantastisk kundsupport.

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.