Visar alla 6 resultat

Champagneglas

Det finns en anledningen till att champagneglasets utformning ser ut som det gör. Med sin fot, stjälk, behöver man inte hålla i glasets kupa, och därmed värma upp drycken. Champagne och andra mousserande viner skall nämligen serveras kyld, 6–10 grader anses vara den optimala temperaturen.

Champagneglas med personlig gravyr

Våra vackra champagneglas med gravyr passar även att fylla med andra drycker. Ett vackert glas förhöjer upplevelsen och smaken på vilken dryck som helst. Designa glaset med en personlig gravyr och skapa därigenom en unik present till någon du håller av.

Champagne är en dryck som kommer från distriktet Champagne i norra Frankrike. Men vad är då egentligen champagne? Jo, det är ett mousserande vin som fått många plagiat genom åren, men bara drycken från ursprungsdistriktet får använda namnet i sin marknadsföring.

I huvudsak finns tre olika typer av champagneglas
Coupeglas – som har en låg kupa och som är ganska bred. Denna modell var ganska vanliga förr i tiden men är egentligen kanske mer lämplig för drinkar eller båldrycker.

Flûteglas – Ett glas med rak kupa som ger ett elegant intryck. Detta är den mest populära modellen idag och kallas även champagneflöjt.

Champagneprovarglas – Är lägre och mer öppen än exempelvis ett flûteglas för att man bättre skall kunna uppfatta lukt och aromer från champagnen.

Hos oss kan du köpa champagneglas med egen gravyr för att göra glasen mer unika för det speciella tillfället. Det kan vara som bröllopspresent till det nygifta paret eller som studentpresent till den lyckliga studenten.

Andra tillfällen att föreviga med en vackert frostad gravyr är exempelvis en företagslogotype att ge bort till kunder och anställda. Glasen lasergraveras och resultatet blir en vacker och elegant vit frostad gravyr.

Beställ dina champagneglas med gravyr redan idag. Vi levererar snabbt, har bra priser och fantastisk kundsupport! Välkommen att kontakta oss med din förfrågan!