Visar alla 7 resultat

Fotoramar

Fotoramar med personlig gravyr

Fotoram med personlig gravyr är uppskattad present. Eftersom du kan köpa din personliga gravyr på dessa fotoramar, blir gåvan unik och personlig.

Ge bort som doppresent med datum, längd och vikt. Ramarna är också uppskattade som studentpresent eller som bröllopspresent.

Eftersom vi graverar ramarna med t.ex dopgravyr, studentgravyr, konfirmationsgravyr, så kan du tillverka en gåva som passar tillfället perfekt.

Då gravyrmetoden vi använder oss av för att gravera dessa presenter är ristning blir resultatet vackert, permanent och bestående. Med ristning menas att gravyren ristas ner i materialet med en roterande eller fast diamantspets

Vi på GravyrButiken har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport! Köp din fotoram med gravyr redan idag.

599 kr 419,30 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.