Visar alla 4 resultat

Fickplunta graverad

Hos Gravyrbutiken köper du graverad fickplunta och skapa på så sätt en unik present till den lyckliga studenten. Födelsedagspresent till pappa, jaktkompisen eller fiskarkompisen är andra tillfällen då en plunta blir uppskattad.

Plunta med textgravyr och foto

En fickplunta kan graveras med vanlig gravyrtext, bröllopsgravyr, dopgravyr, studentgravyr eller födelsedagsgravyr. Välj mellan t.ex. fotogravyr eller vanlig textgravyr och använd gärna vårt bildarkiv för att hitta en passande och inspirerande bild.

Vi graverar in er företagslogga på pluntan och skapar på så sätt helt unika gåvor att ge bort till kunder och anställda. Då gravyrmetoden vi använder för att gravera dessa pluntor är lasergravyr blir gravyren svart och mycket slitstark.

"En plunta, ofta kallad fickplunta, är en liten flaska av glas eller metall, ibland klädd i läder eller rotting, vanligen avsedd för starksprit. Ibland har flaskorna en kork som "sup" kopp. Den krökta formen på vissa flaskor är till för att den ska ligga obemärkt i byx-, kavaj- eller rockfickan" (Källa: Wikipedia).

Beställ din fickplunta med gravyr redan idag! Vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport!