Visar alla 3 resultat

Fickplunta med gravyr

Välj din personliga gravyr på en fickplunta med gravyr och skapa en unik present till den lyckliga studenten. Födelsedagspresent till pappa, jaktkompisen eller fiskarkompisen är andra tillfällen då en plunta blir uppskattad.

Plunta med textgravyr och foto

En fickplunta kan graveras med vanlig gravyrtext, bröllopsgravyr, dopgravyr, studentgravyr eller födelsedagsgravyr. Välj mellan t.ex. fotogravyr eller vanlig textgravyr och använd gärna vårt bildarkiv för att hitta en passande och inspirerande bild.

Vi graverar in er företagslogga på pluntan och skapar på så sätt helt unika gåvor att ge bort till kunder och anställda. Då gravyrmetoden vi använder för att gravera dessa pluntor är lasergravyr blir gravyren svart och mycket slitstark.

"En plunta, ofta kallad fickplunta, är en liten flaska av glas eller metall, ibland klädd i läder eller rotting, vanligen avsedd för starksprit. Ibland har flaskorna en kork som "sup" kopp. Den krökta formen på vissa flaskor är till för att den ska ligga obemärkt i byx-, kavaj- eller rockfickan" (Källa: Wikipedia).

Beställ din fickplunta med gravyr redan idag!
Vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport!

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.