Visar alla 2 resultat

Bordsflagga med gravyr

En bordsflagga med gravyr där vi graverar ditt önskade budskap, skapar en unik present som passar både dop och födelsedag.

Slut i lager

Bordsflaggor till dopet, födelsedagen med personlig gravyr

Beställ en doppresent med barnets namn, dopdatum, längd och vikt. Dessutom blir den till en perfekt födelsedagspresent till vännen som fyller jämt. Bordsflaggan graverar vi exempelvis med vanlig gravyrtext till födelsedagen eller med en vacker dopgravyr.

När man graverar bordsflaggor med företagslogo eller andra budskap blir dessa till härliga minnesbärare av högtidsdagen och både medarbetare och kunder uppskattar denna gåva.

Vi graverar med lasergravyr, vilket ger en svart och hållbar etsad gravyr, eller en ristad gravyr vilket framförallt används på flaggorna av tennmaterial.

Beställ din graverade bordsflagga redan idag!
Vi har bra priser, snabba leveranser och en grym kundsupport!

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.