Plakett Glas

579 kr

Med en plakett i glas kan du gravera vilket budskap eller bild du vill. Det blir garanterat en uppskattad och omtyckt gåva. Glaset är 10 mm tjockt och blir en verkligt vacker pjäs varthän den än hamnar. Texterna och bilderna graveras in på baksidan av glaset och ger ett fantastiskt djup i gravyren.

I lager

Med en plakett i glas kan du gravera vilket budskap eller bild du vill. Det blir garanterat en uppskattad och omtyckt gåva. Glaset är 10 mm tjockt och blir en verkligt vacker pjäs varthän den än hamnar. Texterna och bilderna graveras in på baksidan av glaset och ger ett fantastiskt djup i gravyren. Gravera in en dikt och ge till en vän, din älskade eller någon i familjen. Kanske namnen på arbetskamraterna som en avskedsgåva till någon som slutar på jobbet. Bara fantasin sätter gränserna.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Skapa ditt motiv”. Du kan använda någon av våra många exempelbilder eller mallar för att få till det lilla extra på utseendet. Tänk på att gravyr är en märkmetod som endast blir 1-färgad och färgen är beroende på materialet. Det du laddar upp eller väljer kommer därför alltid att göras om i produktionsprocessen.

Produktfakta:
Artikelnr: 12201
Bredd: 150 mm
Höjd: 200 mm
Tjocklek: 10 mm
Material
: Glas
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Dimensioner 10 × 150 × 200 mm
Varumärke

Gravyrbutiken

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)