Om Gravyrbutiken

Vi tror på det personliga bemötandet och är stolta över att vara ett familjeföretag. Bli inte förvånad över om du får ett svar ifrån oss på lite udda tider. Som småföretagare lämnar man aldrig jobbet – på gott och ont.

Ett Familjeföretag

Gravyrbutikens historia går tillbaka till år 2006 då företaget startades av Michael i byn Lit utanför Östersund i Jämtlands län. Efter några år anslöt Anders som delägare och tillsammans har de båda byggt upp ett gott rykte genom att hjälpa 10,000-tals kunder med skyltar, personliga presenter och idrottspriser.

I oktober 2019 flyttade företaget sin verksamhet till den lilla socknen, Östra Gerum, i Tidaholms kommun och drivs numera av Tony & Therese med familj, och det är härifrån vi fortsätter att skapa minnesvärda gåvor med vacker gravyr, tydliga märkskyltar eller uppskattade idrottspriser som sedan skickas till kunder runt om i Sverige.

Vi är det personliga familjeföretaget som ställer upp när det krävs och ser till att finnas tillhands om det skulle behövas. Kontakta oss om du har någon specifik förfrågan så kommer vi säkert att kunna hjälpa dig med dina önskemål.

Företaget bakom Gravyrbutiken.se är Plateaux AB (med organisationsnummer 556946-4851) och har sitt säte i Östra Gerum med följande adressuppgifter:

Plateaux AB
Östra Gerum
522 92  TIDAHOLM

Vi som jobbar här

Therese Härjerud

Therese Härjerud
Produktion

Therese tar hand om det mesta på företaget. Alltifrån produktion till att besvara inkommande samtal och allt där emellan.

Tony Larsson

Tony Larsson
Administration

Om du har frågor kring vår e-handel eller andra administrativa funderingar är du välkommen att kontakta Tony som  sköter det mesta av detta.

Fanny Härjerud

Fanny Härjerud
Webb, Social Media, Produktion

Fanny hjälper dig med allt från att förverkliga din beställning till att sätta nytt sortiment och se till att jobba med vår marknadsföring. Det mesta alltså!

Bra att veta

Köpvillkor

Villkor låter så formellt men det finns vissa praktiska saker som kan vara bra att känna till när du handlar från oss. Du hittar dessa på sidan köpvillkor.

Leveranstider

Vi levererar normalt sett inom 1–3 vardagar men om du har mer bråttom brukar detta kunna gå att lösa. Hör av dig till oss så pratar vi om det.

Kontakt

Kontakta oss bäst genom att skicka ett meddelande via kontaktformuläret med ditt ärende. Det är inte alltid vi har möjlighet att svara i telefon, även om vi har angivna telefontider. Vårt telefonnummer är annars 0502-65 31 11.

Här finns vi

Gravyrbutiken har ingen fysisk butik vilket gör att vi heller inte har någon besöksadress. Men bara för att få en känsla av var vår vackra bygd ligger så hittar du här en karta som visar vart vi finns.

Kartbild som visar Gravyrbutikens läge