Dorre Olja- och vinägerset Olive

399 kr 359,10 kr

Olja- och vinägersetet Olive är en prydlig och smart köksdetalj, som underlättar förvaring och användning av både oljor, vinäger och annan vätska.

Med sitt rostfria ställ och fina utformning med din valda gravyr, kommer detta vara den mest uppskattade inredningsdetaljen i hemmet. Gravyrytan på dessa är lätt välvd, vilket skapar en fin reflektion och framhävande av ditt enkla mönster.

Slut i lager

Vill du bli meddelad när varan åter kommer in på vårt lager?

Olja- och vinägersetet Olive är en prydlig och smart köksdetalj, som underlättar förvaring och användning av både oljor, vinäger och annan vätska. Med sin smarta silikonpip och bromsande kula i rostfritt stål som försluter öppningen, gör dessa lättanvända utan onödigt spill. Med sitt rostfria ställ och fina utformning med din valda gravyr, kommer detta vara den mest uppskattade inredningsdetaljen i hemmet. Gravyrytan på dessa är lätt välvd, vilket skapar en fin reflektion och framhävande av ditt enkla mönster.

Genom att klicka på knappen “Designa din produkt” så kommer du till vårt designverktyg där du själv kan välja text och eventuellt motiv. Du kan välja två olika motiv på dessa, och det graveras alltså inte samma motiv på båda om detta ej önskas. Här får du även en förhandsvisning innan du skickar iväg din beställning till oss och vi förser dessa med gravyr.
Vill du ge bort något unikt så har du verkligen hittat rätt!

Produktfakta:
Artikelnr: 16404
Höjd: 260 mm
Bredd: 60 mm
Längd:
60 mm
Volym: 35 cl
Tål maskindisk
: Ja
Material: Smidesglas, silikon, rostfritt stål
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vitfrostad gravyr

Varumärke

Dorre

Kundomdöme

Omdöme

Det finns inga omdömen ännu.

Bli den första att lämna ett omdöme “Dorre Olja- och vinägerset Olive”

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.