Ölglas Cervois 50 cl

269 kr

Dags för fredagsölen? Nästa fredag kan du sitta och njuta av den i ett alldeles egendesignat glas. Sätt igång att skapa ditt unika glas genom att klicka på knappen ”Designa & Köp” här nedan och skapa en gåva till dig själv – eller någon annan du vill glädja.

I lager

Ölglas Cervois 50 cl är ett högkvalitativt ölglas på fot som är modernt, funktionellt och med en stilren design. Glaset förhöjer njutningen av din öl samtidigt som det är snyggt och elegant både för ögat och munnen. Eftersom det även tål maskindisk så blir njutningen ännu större – eftersom du slipper diska för hand.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten, mamma eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Designa & Köp”. Du kan ladda upp en egen bild, använda någon av våra många exempelbilder och/eller skriva din egna text.

Produktfakta:
Artikelnr: 10301
Volym: 50 cl
Höjd: 192 mm
Ø: 83 mm
Material: Glas
Tål maskindisk: Ja
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Vid köp av 6 st., levereras glasen i tillhörande originalkartong.

Vikt 233 g
Dimensioner 83 × 83 × 192 mm
Gravyrmetod

Lasergravyr

Du kanske också gillar …

Customer Reviews

Based on 1 review
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Johan
Mycket fint

Väldigt nöjda hade dock varit bra med större flexibilitet för placering av bild och text