Nyckelbricka Registreringsskylt

149 kr

Trött på att blanda ihop bilnycklarna där hemma? Vi förstår, och vi har lösningen – Nyckelbricka Registreringsskylt heter den!

Tryck på + och ange ditt registreringsnummer här:

I lager

 kr

Ytterligare kommentarer

Trött på att blanda ihop bilnycklarna där hemma? Vi förstår, och vi har lösningen – Nyckelbricka Registreringsskylt heter den! Ange din bils (eller ditt fordon, dessa är ju faktiskt inte bundna till bilar) registreringsnummer, och vi graverar sedan detta på plexiglas i utförande som en svensk registreringsskylt. Gravyren blir vitfrostad, dvs. ingen färg. Brickan är försedd med en nyckelring, vilket gör produkten komplett. Smart, smidigt och snyggt!

Produktfakta:
Artikelnr: 30508
Mått: 56×13 mm
Material: Plexiglas/akrylplast
Tjocklek: 3,0 mm
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vitfrostad gravyr

Alla våra nyckelbrickor håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din nyckelbricka ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina brickor eller har andra frågor om vad som är möjligt att göra.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Kundomdöme

Omdöme

Det finns inga omdömen ännu.

Bli den första att lämna ett omdöme “Nyckelbricka Registreringsskylt”

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    Frågor och svar

    Det finns inga frågor ännu. Bli den förste att ställa en fråga om denna produkt.

    Sänd mig en notering för varje nytt svar.