Nyckelbricka Plast

199 kr

Vår nyckelbricka i plast passar om du behöver märka upp dina nycklar för att hålla ordning och reda bland alla dina nycklar.

Vår nyckelbricka i plast passar om du behöver märka upp dina nycklar för att hålla ordning och reda bland alla dina nycklar. Självklart levereras den med en nyckelring till brickan. Utöver formen som vi har som standrad kan du alltid be oss om att tillverka nyckelbrickor efter dina egna önskemål. Kontakta oss i sådana fall så arbetar vi fram något tillsammans.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Skapa ditt motiv”. Du kan använda någon av våra många exempelbilder eller mallar för att få till det lilla extra på utseendet. Tänk på att gravyr är en märkmetod som endast blir 1-färgad och färgen är beroende på materialet. Det du laddar upp eller väljer kommer därför alltid att göras om i produktionsprocessen.

Produktfakta:
Artikelnr: 30503
Mått: 65×30 mm
Material: Plast
Tjocklek: 1,6 mm
Gravyrmetod: Lasergravyr – Färgen på gravyren är beroende på vald basfärg på brickan.
Gravyrdjup: 0,30 mm

Alla våra nyckelbrickor håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din nyckelbricka ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina brickor eller har andra frågor om vad som är möjligt att göra.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Vikt N/A
Dimensioner N/A
Material

Plast reptålig

Storlek

65×30 mm

Färg

Svart/guld, Blå/vit, Röd/vit, Gul/svart, Guld/svart, Silver/svart, Svart/vit, Grön/vit, Vit/svart

Tjocklek

1,6 mm

Varumärke

Gravyrbutiken

Gravyrmetod

Lasergravyr

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)