Nyckelbricka Mässing Oval

249 kr

Nyckelbricka Mässing Oval är en variant på Nyckelbricka Mässing Rak för den som hellre vill ha dom mjuka formerna. Denna snygga, exklusiva nyckelbricka i borstad och lackerad mässing gör att du har koll på nycklarna.

I lager

 kr

Välj text & typsnitt

Färgfyllning av gravyren

Ytterligare kommentarer

Nyckelbricka Mässing Oval är en variant på Nyckelbricka Mässing Rak för den som hellre vill ha dom mjuka formerna. Denna snygga, exklusiva nyckelbricka i borstad och lackerad mässing gör att du har koll på nycklarna. Vi fräser din önskade text med diamantgravyr för ett hållbart och vacker resultat. Alla texter fräses ner i materialet, vilket ger gravyren ett djup och en känsla av exklusivitet!

Självklart levereras brickan med en nyckelring.

I vårt designverktyg skapar du enkelt och lekfullt text och motiv på produkten. Se den växa fram och få en uppfattning om hur din beställning kommer att se ut när den kommer levererad från oss.

Produktfakta:
Artikelnr: 30502
Bredd: 63,5 mm
Höjd: 35 mm
Tjocklek: 1 mm
Material: Borstad Mässing
Gravyrmetod: Diamantgravyr
Färg: Du kan välja mellan mässing (ofärgad) eller svart färg.

Alla våra skyltar, brickor och nyckelringar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din nyckelbricka ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Dimensioner 1 × 35 × 64 mm
Varumärke

Gravyrbutiken

Kundomdöme

Omdöme

Det finns inga omdömen ännu.

Bli den första att lämna ett omdöme “Nyckelbricka Mässing Oval”

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.