Nyckelbricka Kalender Mässing

249 kr 224,10 kr

Den är här – Nyckelbricka Kalender Mässing! Vår kanske vackraste kreation någonsin.
I samband med Gravyrbutikens nystart, Gravyrbutiken 3.0 som vi gillar att kalla den, lanseras nu storfavoriten Nyckelbricka Kalender i ett limited edition utseende – mässing.

 kr

Den är här – Nyckelbricka Kalender Mässing! Vår kanske vackraste kreation någonsin.
I samband med Gravyrbutikens nystart, Gravyrbutiken 3.0 som vi gillar att kalla den, lanseras nu storfavoriten Nyckelbricka Kalender i ett limited edition utseende – mässing. Som namnet låter, så är denna vackra nyckelring tillverkad av äkta mässing, vilket ger ett lyxigt och exklusivt utseende. Låt oss gravera in det datum som betyder lite extra mycket för dig, kanske barnens födelsedag, er bröllopsdag eller dagen ni träffades. Vi ringar in ditt valda datum med ett gulligt hjärta.

Detta är en produkt markerad som Limited Edition, vilket innebär att vi endast säljer ett begränsat antal. Vi har 30 stycken att tillgå, så tveka inte på att beställa, när dem är slut så kommer dem troligtvis inte in igen…

Produktfakta:
Artikelnr: 30511
Mått: 40×30 mm
Material: Mässing
Tjocklek: 0,51 mm
Gravyrmetod: Diamantgravyr – Ristad gravyr

Alla våra nyckelbrickor håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din nyckelbricka ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina brickor eller har andra frågor om vad som är möjligt att göra.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Vikt 50 g
Dimensioner 40 × 30 × 20 mm

Kundomdöme

Omdöme

Det finns inga omdömen ännu.

Bli den första att lämna ett omdöme “Nyckelbricka Kalender Mässing”

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    Du kanske också gillar …

    Nyhet
    5 utav 5
    169 kr 152,10 kr