Nyckel- & ID-bricka Plexi

199 kr

Nyckel & ID-bricka Plexi passar, som det låter, både som ID-bricka och nyckelring! Den har ett färdigt motiv av ett vackert botaniskt ornament, som tillsammans med ditt eller husdjurets namn och telefonnummer graveras.

I lager

Designa din produkt

Nyckel- & ID-bricka Plexi passar, som det låter, både som ID-bricka och nyckelring! Den har ett färdigt motiv av ett vackert botaniskt ornament, som tillsammans med ditt eller husdjurets namn och telefonnummer graveras. Brickan är tillverkad av allra finaste plexiglas/akrylglas, och är både hållbar och tålig. Gravyren blir vitfrostad, vilket ger ett diskret men vackert resultat. Måtten på brickan är anpassad för att fungera som nyckelring och ID-bricka för både små som stora djur.

Produktfakta:
Artikelnr: 30609
Mått: 30×30 mm
Material: Plexiglas/akrylplast
Tjocklek: 3,0 mm
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vitfrostad gravyr

Alla våra nyckelbrickor håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din nyckelbricka ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina brickor eller har andra frågor om vad som är möjligt att göra.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Kundomdöme

Omdöme

Det finns inga omdömen ännu.

Bli den första att lämna ett omdöme “Nyckel- & ID-bricka Plexi”

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.