Ny Uppdaterad Hemsida!

Glad Tjej med mössa.

Så var det äntligen dags för en ny uppdaterad hemsida!

Ibland tar saker tid. Men bra saker måste få värka fram. Sedan starten 2006 har vi levt med en e-handelsplattform som fungerat bra och tjänat oss och kunderna väl under många år. Men utvecklingen går framåt och idag är det så äntligen dags att lansera vår nya sida.

Vi har jobbat mycket med den grafiska profilen och användarvänligheten. Vi vill att besöket hos oss skall vara en så positiv upplevelse som möjligt och med vår nya sida känner vi att vi är på rätt väg. Förhoppningsvis kommer du som kund också uppleva en förbättring vid ditt besök hos oss. Troligtvis finns mycket kvar att göra men detta hoppas vi att ni hjälper oss med.

Det är ju trots allt så att det är dina synpunkter som är de allra viktigaste för att vi skall kunna bli bättre även framöver. Vi är ödmjuka inför lanseringen och hoppas att du vill vara med och bidra med dina tankar om sidan. Hör av dig med vad du tycker fungerar mindre bra, så lovar vi att fokusera på att förbättra din upplevelse ytterligare framöver.

En av de största och bästa förändringarna du kommer märka är troligtvis vår nya designskapare som gör att du enkelt ser din design växa fram. Här finns det färdiga mallar och ett stort bibliotek av clipartbilder och skisser för att du snabbt skall komma igång med din egen design. Vi kommer löpande att lägga till fler mallar för olika högtider, vilket kommer förenkla ytterligare för dig vid din nästa beställning.

Vi förstår även att det nya kan vara lite svårt men har du några frågor så tveka inte att ringa oss så hjälper vi dig komma igång med skapandet.

Klarna – Nytt sätt för säkra betalningar

I samband med lanseringen av den nya sidan introducerar vi också en ny betalupplevelse tillsammans med Klarna Checkout, där vi erbjuder betalning med kort, faktura eller Swish. Allt för att erbjuda maximal valmöjlighet och högsta säkerhet. Även här uppskattar vi om ni hör av er för att berätta om era upplevelser om hur köpet fungerar. Vi finns till för er! Tveka inte att kontakta oss om du har några tankar kring det nya.

Allt gott!

// Gravyrbutiken.se

En tanke om “Ny Uppdaterad Hemsida!

Comments are closed.