Namnsmycke Stav Bred Silver

399 kr 279,30 kr

Graverat Hängsmycke Stav Bred Silver tillverkat av 925 Sterling Silver med mycket hög finish och kvalité. Välj din egna text och du skapar på så sätt en mycket personlig gåva till någon du verkligen bryr dig om.

Slut i lager

Vill du bli meddelad när varan åter kommer in på vårt lager?

Graverat Namnsmycke Stav Bred Silver tillverkat av 925 Sterling Silver med mycket hög finish och kvalité. Välj din egna text och du skapar på så sätt en mycket personlig gåva till någon du verkligen bryr dig om. Välj till passande halsband för att skapa ett komplett smycke. Du kan även välja Namnsmycke Stav Smal eller Namnsmycke Stav Tjock om du vill ha fler alternativ att välja på.

Det här vackra smycket passar både mor och far, syster och bror och är den perfekta gåvan till morsdag, farsdag, födelsedagen eller som julklapp.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på fars dag eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Produktfakta:
Artikelnr: 12107
Höjd: 35 mm
Bredd
: 10 mm
Tjocklek: 1,5 mm
Material: 925 Sterling Silver
Gravyrmetod: Ristad gravyr

Vikt 5 g
Dimensioner 2 × 10 × 35 mm

Frågor och svar

Det finns inga frågor ännu. Bli den förste att ställa en fråga om denna produkt.

Sänd mig en notering för varje nytt svar.