Namnskylt Mässing Oval 63×32

279 kr

Vacker mässingsskylt i oval form med måtten 63×32 mm som passar de flesta unifomer och plagg. Låt oss gravera in namn och titel och du är redo att representera firman och dig själv på bästa sätt.

Svartoxidering innebär att linjerna i bokstäverna kommer att bli svarta. Alltså inte fyllda bokstäver utan bara linjerna.
Typsnittsexempel Fraktur 2L
Fraktur 2L
Typsnittsexempel Helvetica 2L
Helvetica 2L
Typsnittsexempel Old English 2L
Old English 2L
Typsnittsexempel Roman 2L
Roman 2L
Typsnittsexempel Script 2L
Script 2L
Typsnittsexempel Vanessa 2L
Vanessa 2L

Vacker mässingsskylt i oval form med måtten 63×32 mm som passar de flesta unifomer och plagg. Låt oss gravera in namn och titel och du är redo att representera firman och dig själv på bästa sätt. Namnskylten graverar vi med elegant diamantgravyr vilket ger ett sobert och vackert utseende.

Alla namnskyltar kommer levererade med en nål som standard men du kan välja att byta ut denna mot exempelvis ett magnetfäste som är mer skonsamt mot kläderna då det inte gör några hål i plagget.

Produktfakta:
Artikelnr: 31706, 31707
Storlek: 63×32 mm
Material: Borstad mässing
Färger: Guld
Gravyrmetod: Diamantgravyr – Ristas in i namnskylten

Alla våra namnskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din skylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina namnskyltar eller har frågor om hur du ska fästa din skylt på bästa sätt.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Dimensioner 63 × 32 mm
Material

Mässing Förnicklad, Mässing Borstad

Storlek

63×32 mm

Färg

Guld, Silver

Tjocklek

0,63 mm

Varumärke

Gravyrbutiken

Gravyrmetod

Diamantgravyr

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)