Manschettknapp Rekt Matt

669 kr

Manschettknapp Rekt Matt har en mer stram rektangular form i storleken 10×20 mm. Passar perfekt för de festligare tillfällena där man vill tillföra det lilla extra.

I lager

Typsnittsexempel Fraktur 2L
Fraktur 2L
Typsnittsexempel Helvetica 2L
Helvetica 2L
Typsnittsexempel Old English 2L
Old English 2L
Typsnittsexempel Roman 2L
Roman 2L
Typsnittsexempel Script 2L
Script 2L
Typsnittsexempel Vanessa 2L
Vanessa 2L

Manschettknapp Rekt Matt har en mer stram rektangular form än sin kompis (Manchettknapp Matt Rhodinerad). Passar perfekt för de festligare tillfällena där man vill tillföra det lilla extra. Detta blir garanterat ett mycket personligt smycke som bäraren kommer att uppskatta en lång tid framöver. Den perfekta gåvan till den som redan har allt!

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag eller studenten. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Anpassa”. Då vi ristar in gravyren i materialet kan du inte välja någon bild utan endast text och använda något av typsnitten som vi har att välja på.

Produktfakta:
Artikelnr: 14405
Höjd: 10 mm
Bredd: 20 mm
Material: Matt
Gravyrmetod: Ristad gravyr

Kommer levererad i en snygg presentask!

Dimensioner 20 × 10 mm
Varumärke

Dacapo

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)