Ljuslykta Strindberg | Dorre

4.2 out of 5 baserat på 5 kunders betyg
(5 kundomdömen)

499 kr

Ljuslykta Strindberg är en vacker och stilfull ljuslykta i svartlackad metall med fyra glasrutor och vackert handtag. Inga fler universella “Välkommen”-ljuslyktor, utan med Strindberg kan du enkelt välkomna dina gäster hem till just dig! Denna skönhet kommer definitivt att lyfta ditt hem till en helt ny nivå, vare sig du är ute efter en lantlig eller klassisk stil så passar dessa i de allra flesta hem.

I lager

Designa din produkt

Ljuslykta Strindberg är en vacker och stilfull ljuslykta i svartlackad metall med fyra glasrutor och vackert handtag. Inuti lyktan finns det plats för flera små ljus eller ett större blockljus, som du enkelt kan tända och släcka genom att lossa haspen på den stora öppningen i fronten. De levande ljusen är alltså skyddade även kring djur och i barnfamiljer.  Denna skönhet kommer definitivt att lyfta ditt hem till en helt ny nivå, vare sig du är ute efter en lantlig eller klassisk stil så passar dessa i de allra flesta hem.

Fördelen med att handla hos oss på Gravyrbutiken, är att du själv får välja text, mönster och motiv. Inga fler universella “Välkommen”-ljuslyktor, utan med Strindberg kan du enkelt välkomna dina gäster hem till just dig! Genom att klicka på knappen “Designa din produkt” så kommer du till vår designskapare, där du kan leka med alla funktioner och verktyg som erbjuds. Innan du skickar in din beställning till oss, får du även en förhandsvisning av hur din färdiga produkt kommer att se ut.

Produktfakta:
Artikelnr: 12008
Längd: 115 mm
Bredd: 122 mm
Höjd: 310 mm
Material
: Lackad metall, Glas
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vitfrostad gravyr

Varumärke

Dorre

Kundomdöme

Betyg 4.2 av 5 stjärnor
5 omdömen
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %

5 reviews for Ljuslykta Strindberg | Dorre

Lägg till ett omdöme

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.