Kortplånbok Exentri Purple

549 kr

Snygg och praktisk lila kortplånbok från nordiska Exentri med rostfria detaljer. Välj din egen gravyrtext, och sedan har du den perfekta presenten till både dig själv och vännen!

I lager

Snygg och praktisk kortplånbok från nordiska Exentri. Välj din egen gravyrtext, och sedan har du den perfekta presenten till både dig själv och vännen!
Finishen på denna plånbok är halvblankt lila, och gravyrtexten blir brun/svart. Detta är en smidig, men robust liten plånbok som rymmer upp till 6 stycken kort, samt sedlar, kvitton och även små biljetter eller kom-ihåg lappar, utan att du behöver vika dem. Exentri’s kortförvarare är tillverkad av 100% äkta koskinn, och med detaljer i polerat rostfritt stål. Dessutom stabiliseras den upp med hjälp av stålplattor, som inte syns i vardagligt bruk, allt för en lång hållbarhet.
Allt är onekligen genomtänkt här – från start till färdig produkt. Med Exentri har du möjligheten att placera dina två mest använda kort lättillgängligt, på fram- och baksidan, så att du enkelt kan skjuta upp dem med tummen. Plånboken är dessutom skyddad mot rfid-stöld när den är försluten.

Kortplånböcker från Exentri levereras i en vacker presentask.

Produktfakta:
Artikelnr: 11913
Längd: 90 mm
Bredd: 70 mm
Material: Läder, rostfritt stål
Gravyrmetod: Lasergravyr – Svart/brun gravyr

Varumärke

EXENTRI Wallets

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Alva

Efter att jag läst om produkten innan, så hade jag höga förväntningar på plånboken. Fick hem den, och den var till och med ännu snyggare i verkligheten. Gravyren gör verkligen sitt till, ingen som kan ta fel plånbok nu.