Inteckningsskylt Diamantgravyr

159 kr219 kr

Våra inteckningsskyltar med diamantgravyr passar i alla tänkbara sammanhang. Skyltar, pokaler och statyetter. Inteckningsskyltar med exklusiv diamantgravyr gör skillnaden och sätter verkligen personlig prägel och pricken över i:et. Finns att välja i guld, natur eller bronseloxerad aluminium.

Ange hur många rader text du vill ha på din dörrskylt. Texten kommer att centreras på skylten.
Typsnittsexempel Fraktur 2L
Fraktur 2L
Typsnittsexempel Helvetica 2L
Helvetica 2L
Typsnittsexempel Old English 2L
Old English 2L
Typsnittsexempel Roman 2L
Roman 2L
Typsnittsexempel Script 2L
Script 2L
Typsnittsexempel Vanessa 2L
Vanessa 2L
Har du många skyltar som du vill beställa på en gång? Ladda upp en Excelfil med texten så slipper du skriva in informationen för en och en. När du köper måste du beställa samma antal som finns på raderna i Excelfilen annars kommer din order inte kunna hanteras.
Drag files here or browse
Har du många skyltar som du vill beställa på en gång? Ladda upp en Excelfil med texten så slipper du skriva in informationen för en och en. När du köper måste du beställa samma antal som finns på raderna i Excelfilen annars kommer din order inte kunna hanteras.

Våra inteckningsskyltar med diamantgravyr passar in i alla tänkbara sammanhang. Oavsett om ändamålet är pokaler, statyetter eller plaketter. Inteckningsskyltar med exklusiv diamantgravyr gör skillnad och sätter verkligen personlig prägel på det du monterar dessa skyltar på.

Finns att välja i guld, natur eller bronseloxerad aluminium, och i ett gäng olika storlekar. Vi försöker att ha en bred variation på skyltmått, men skulle du mot förmodan inte hitta det mått du söker så är du välkommen att skicka en förfrågan till oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig vidare. Dessa skyltar levereras ALLTID med dubbelhäftande tejp på baksidan vilket gör att ni enkelt kan fästa inteckningsskylten med den snygga diamantgravyren överallt. Vänligen observera att vi ej kan borra hål i dessa skyltar.

Produktfakta:
Artikelnr: 51101-2000-, 51101-6000-, 51101-6300-
Storlek: Eget val
Material: Aluminium
Tjocklek: c:a 0,65 mm
Gravyrmetod: Diamantgravyr
Gravyrdjup: 0,1 mm

Alla våra inteckningsskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din inteckningsskylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Vi hittar en passande lösning tillsammans med dig.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Vikt N/A
Dimensioner N/A
Material

Alu Guldfärg, Alu Silverfärg, Alu Bronsfärg

Varumärke

Gravyrbutiken

Tjocklek

0,51 mm

Gravyrmetod

Diamantgravyr

Storlek

30×10 mm, 30×15 mm, 30×20 mm, 40×10 mm, 40×15 mm, 40×20 mm, 50×10 mm, 50×15 mm, 50×20 mm, 60×10 mm, 60×15 mm, 60×20 mm, 70×10 mm, 70×15 mm, 70×20 mm

Customer Reviews

Based on 7 reviews
100%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Paulina

Snygg skylt och snabb leverans, jag kommer absolut att beställa från Gravyrbutiken igen!

Å
Åke Andersson

Så smidigt och enkelt. Resultatet blev så bra. Kan bara applådera!

M
Magnus

Snabbt och snyggt!

r
rcarlsson21

Snabb leverans och skyltarna blev precis som jag tänkte

L
Lasse

Snabb leverans och bra pris