Visar alla 8 resultat

Idrottspriser Tenn

Vi säljer Graverade tennpriser såsom pokaler, bägare och fat som passar perfekt till idrottsevenemanget eller jubileet. Vi graverar självklart text och motiv enligt dina specifika önskemål.

Vackra idrottspriser i tenn med egen gravyr

När du vill ha ett riktigt exklusivt idrottspris så har vi det du söker. Köp exempelvis en tennbägare, med tävlingsnamnet, året och pallplaceringen ingraverat till golfturneringen. Eller en tennpokal till tennisturneringen, med turneringsnamnet, klubbnamnet, datum och pallplaceringen ingraverat. Ytterligare ett exempel är tennfat till hästhoppningen, med tävlingsgrenen, tävlingsnamnet, datum och pallplaceringen ingraverat.

Dessutom väljer du mellan en stor mängd tennpriser som vi har i vårat sortiment, allt av högsta kvalité! Starta med att hitta produkten du vill ha, skriv sedan in din önskade gravyr och vips så är ditt idrottspris klart för leverans.

Ett mycket bra köp om du vill ha ett unikt idrottspris. Ett passande pris att ge till golftävlingen, hästhoppningen, tennisturneringen, innebandyturneringen, motortävlingen m.m.

Samtliga av våra tennpriser håller högsta kvalité och uppskattas av våra kunder. Beställ idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och en kundsupport i världsklass!

Kontakta oss om du inte hittar det du söker. Vi är experter på priser till idrottstävlingen och evenemanget och hjälper dig gärna.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!

739 kr1.849 kr
339 kr899 kr
2.259 kr8.999 kr
739 kr1.599 kr
339 kr999 kr
939 kr4.399 kr
1.099 kr2.399 kr
899 kr1.299 kr