Visar alla 8 resultat

Idrottspriser i Tenn

Vackra idrottspriser i tenn med egen gravyr

Vi säljer Graverade tennpriser såsom pokaler, bägare och fat som passar perfekt till idrottsevenemanget eller jubileet. Vi graverar självklart text och motiv enligt dina specifika önskemål.

När du vill ha ett riktigt exklusivt idrottspris så har vi det du söker. Köp exempelvis en tennbägare, med tävlingsnamnet, året och pallplaceringen ingraverat till golfturneringen. Eller en tennpokal till tennisturneringen, med turneringsnamnet, klubbnamnet, datum och pallplaceringen ingraverat. Ytterligare ett exempel är tennfat till hästhoppningen, med tävlingsgrenen, tävlingsnamnet, datum och pallplaceringen ingraverat.

Dessutom väljer du mellan en stor mängd tennpriser som vi har i vårat sortiment, allt av högsta kvalité! Starta med att hitta produkten du vill ha, skriv sedan in din önskade gravyr och vips så är ditt idrottspris klart för leverans.

Ett mycket bra köp om du vill ha ett unikt idrottspris. Ett passande pris att ge till golftävlingen, hästhoppningen, tennisturneringen, innebandyturneringen, motortävlingen m.m.

Samtliga av våra tennpriser håller högsta kvalité och uppskattas av våra kunder. Beställ idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och en kundsupport i världsklass!

Kontakta oss om du inte hittar det du söker. Vi är experter på priser till idrottstävlingen och evenemanget och hjälper dig gärna.

Välkommen att kontakta oss!

369 kr919 kr
169 kr449 kr
1.129 kr4.499 kr
369 kr799 kr
169 kr499 kr
579 kr2.199 kr
549 kr1.199 kr
449 kr649 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.