Visar 1–12 av 25 resultat

Statyett

Låt oss börja med att berätta vad en stayett egentligen är så har vi det utrett innan vi fortsätter. I sin rätta mening är statyetten en mindre kopia än dess större original, statyn. Rörigt? Jo kanske en del men tänk inte mer på det.

Våra statyetter, som är tillverkade för att skänka glans över idrottstävlingar och andra evenemang har ingen tydlig koppling till vad en originalstatyett egentligen är. Här hittar du i stället vackra utmärkelser för stora och vackra prestationer som vi vill uppmärksamma.

Exempel på modeller som du hittar i vårt sortiment är fotbollsstatyetter, simningsstatyetter, ridningsstatyetter, ishockeystatyetter, friidrottsstatyetter med flera.

Graverade statyetter för idrottstävlingar

Vi tillverkar och graverar idrottsstatyetter i alla storlekar, former och prisklasser. Allt ifrån de billigare budgetalternativen till de mer exklusiva varianterna. Köp en statyett med ert klubbmärke ingraverat. Välj vidare vilken valör du önskar på gravyrplåten – guld, silver eller brons – och ange sedan din önskade text, så gör vi resten.

Eftersom du även kan beställa de flesta av våra statyetter med toppbeslag där man till exempel kan välja till valfritt idrottsmotiv och vissa fall även önskad idrottsfigur, skapar du exakt den statyett som du vill ha. Självklart håller samtliga av våra idrottspriser högsta kvalité och har levererats till nöjda kunder över hela landet under snart 20 års tid.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!

69 kr99 kr
69 kr99 kr
3.799 kr5.999 kr
79 kr89 kr
59 kr89 kr
199 kr279 kr
69 kr139 kr