Visar alla 4 resultat

Prisrosett

Det finns många tillfällen då en rosett passar. En rosett är en fin och uppskattad utmärkelse vid prestationer vid tävlingar. Exempelvis som prisrosett till hästhoppningen, kaninhoppningen, hundutställningen. Kanske är det inte lika vanligt vid kattutställningen, men är likväl lika uppskattat hos vinnaren.

Prisrosett häst

Vårt sortiment är brett och vi har tävlingsrosetter av högsta kvalité som passar oavsett tävling. Du väljer enkelt vilken produkt du vill ha och sedan det motiv du önskar.  Det kan vara på temat käpphäst, häst, kanin, hund eller katt. Eller kanske något helt annat

Färg på rosettkransen

Efter de inledande valet av motiv är det dags att bestämma vilken färg du vill ha på kransen, bandet och motivet för att slutligen välja önskad gravyrtext. För visst är det så fantastiskt att hos oss behöver du inte välja en rosett med ett förvalt motiv eller text. Vi graverar in precis den text du själv önskar.

Specialtillverkade rosetter

Eftersom vi specialtillverkar tävlingsrosett för häst, hund, katt eller kanin med till exempel ert klubbmärke eller logotyp så kan vi garantera att du hittar rätt modell. Kontakta oss om du inte hittar det du söker så försöker vi tillsammans hitta fram till lösning och ett förslag.

Sortimentet består av prisrosetter för häst, kanin, hund, käpphäst med flera. Vi graverar enligt dina önskemål och skapa på så sätt ett vackert pris till mottagarna.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan.