Visar 1–12 av 36 resultat

Pokal

Äras den som äras bör. En pokal en det ultimata beviset på alla timmar man lagt ned på sin träning. Inom sport, artisteri eller som skådespelare. Pokalen ger dig bekräftelse på att du faktiskt är bäst. Vi har en mängd olika pokaler i olika former och storlekar. Oavsett sport eller evenemang så har vi pokalerna för dig.

Pokaler i olika prisklasser

Du hittar pokaler i alla prisklasser, alltifrån budgetvarianter till de mycket exklusiva modellerna för dom riktigt stora tävlingarna. Beroende på vilken sport eller aktivitet det handlar om så finns det behov av olika pokaler. Oavsett vilken prisklass du väljer så är det viktigt för oss att du får en pokal där mottagaren känner glädje och stolthet över att ta emot den.

Gravera pokaler

Det är vanligt att man önskar en gravyr på pokalen. Antingen direkt på densamma eller som en gravyrplåt som fästs på pokalens fot. Vårt sortiment av pokaler har lite olika möjligheter hur dessa kan graveras och är du osäker på hur det fungerar med just den modell som du funderar på så är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig att besvara dina funderingar.

Köpa pokal

Hos oss är den enkelt att köpa pokal. Du väljer modell, färg och eventuell valör på plåten. Efter detta talar du om vilken text och motiv du önskar på pokalen och sedan är det bara att beställa. Vi graverar och skickar din beställning inom 1–3 dagar.

Pokal som vandringspris

En pokal är ofta ett vandringspris som vinnaren eller det vinnande laget får behålla tills nästa upplaga av tävlingen äger rum. Vinnarens namn graveras ofta in i pokalen tillsammans med årtal eller liknande, vilket gör att även framtida vinnare/mottagare av vandringspriset ser vem som vunnit tidigare.

Kända vandringspokaler är exempelvis NHL:s Stanley Cup-buckla , Fotbollens Champions Leauge-buckla eller vår egen fotbollsallsvenska, Lennart Johanssons pokal. Alla pokaler brukar betyda något väldigt speciellt för de utövare som tävlar om att få sitt namn ingraverat och bli en del av historien.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!

4.5 utav 5
169 kr229 kr
299 kr599 kr
199 kr499 kr
139 kr339 kr
299 kr499 kr
199 kr399 kr
1.799 kr2.199 kr
739 kr1.899 kr
659 kr1.599 kr
659 kr1.599 kr
599 kr1.599 kr