Visar 1–12 av 20 resultat

Medaljer

Medaljer som motiverar till stordåd

Med ett stort sortiment av medaljer till bra priser och med snabba leveranser hjälper vi dig att uppmärksamma goda prestationer. Då vi erbjuder fotbollsmedaljer, simtävlingsmedaljer, hästtävlingsmedaljer, ishockeymedaljer, friidrottsmedaljer, skidmedaljer m.m. finns det idrottsmedaljer för alla sammanhang.

Eftersom vi har alla former och prisklasser, allt ifrån billiga till mycket exklusiva, hittar du garanterat något som passar. Många av medaljerna specialbeställer du med fördel med just ert klubbmärke ingraverat eller tryckt.

Du väljer t. ex om du vill ha guld, silver eller brons och anger sedan du önskad text, som vi graverar på medaljens baksida. Efter detta väljer du valfritt idrottsmotiv, medaljband med önskad färg och ett etui för ett exklusivare presentation.

Samtliga våra idrottspriser håller högsta kvalité och kunderna uppskattar verkligen detta. Med andra ord är verkligen bredden är vår styrka!
Vi har bra priser, blixtsnabba leveranser en grym kundsupport.

Välkommen att kontakta oss om ni inte det ni söker eller har övriga funderingar.

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar. Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.