Visar 1–12 av 25 resultat

Idrottsplakett

Idrottsliga, och andra, prestationer är till för att uppmärksammas och det finns inget bättre sätt än genom en plakett. Plaketterna finns i flera olika material och varianter. Självklart även med en mängd olika motiv för att passa det sammanhang som den skall placeras.

Många av våra plaketter kan även beställas med stativ, i olika valörer och självklart med anpassad gravyrtext. Oavsett om du söker ett lämpligt pris för fotbollsturneringen, orienteringstävlingen eller kanske till grammisgalan, så kan du vara säker på att det finns hos oss på Gravyrbutiken.

Plakett till idrottstävlingar

De flesta av plaketter passar naturligtvis bäst till just idrottstävlingar. Det är i dessa sammanhang man ofta vill uppmärksamma en prestation. Men det är inte bara som pris till själva tävlingen plaketterna tjänar sitt syfte. En gala vid säsongsavslutningen är också ett alldeles utmärkt tillfälle att dela ut detta som en symbol och bevis på en fantastisk prestation. Det gläder både idrottsutövare och ledare lika mycket.

Prisplakett till galor

Det är lätt att tänka att det är till sportsliga prestationer plaketterna ges, men vi ser att dom ofta beställs till musikgalor, revytävlingar, rallytävlingar och otaliga andra sammanhang också. Titta exempelvis på vår modell 25 som är omåttligt populär och som kan graveras på många varierande sätt.

Gravyr av plaketter

Som du säkert förstått är vi en gravör och detta hantverk sätter vi stor stolthet i. Vi tycker att en gravyr är det vackraste sättet att skapa minnesvärda idrottsplaketter eller plaketter till andra evenemang. Vi graverar med lasergravyr eller traditionell gravyr beroende på typ av plakett. Oavsett metod kan du vara säker på att du får en vacker och hållbar text eller motiv.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!

 

4.75 utav 5
169 kr229 kr
299 kr409 kr
299 kr449 kr
319 kr509 kr
69 kr99 kr
69 kr99 kr
39 kr89 kr