Visar 1–12 av 20 resultat

Idrottsmedaljer

Med ett stort sortiment av idrottsmedaljer till bra priser och med snabba leveranser hjälper vi dig att uppmärksamma goda prestationer. Då vi erbjuder fotbollsmedaljer, simtävlingsmedaljer, hästtävlingsmedaljer, ishockeymedaljer, friidrottsmedaljer, skidmedaljer m.m. finns det idrottsmedaljer för alla sammanhang.

Medaljer som motiverar till stordåd

Eftersom vi har alla former och prisklasser, allt ifrån billiga till mycket exklusiva, hittar du garanterat något som passar. Många av medaljerna specialbeställer du med fördel med just ert klubbmärke ingraverat eller tryckt.

Du väljer t. ex om du vill ha guld, silver eller brons och anger sedan du önskad text, som vi graverar på medaljens baksida. Efter detta väljer du valfritt idrottsmotiv, medaljband med önskad färg och ett etui för ett exklusivare presentation.

Samtliga våra idrottspriser håller högsta kvalité och kunderna uppskattar verkligen detta. Med andra ord är verkligen bredden är vår styrka! Vi har bra priser, blixtsnabba leveranser en grym kundsupport.

Välkommen att kontakta oss om ni inte det ni söker eller har övriga funderingar.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!

129 kr229 kr
119 kr229 kr
79 kr219 kr
79 kr229 kr
79 kr219 kr
29 kr49 kr
29 kr49 kr