Visar 1–12 av 14 resultat

Glaspris för idrottstävlingen

Vackra pokaler och statyetter i glas

Hos oss köper du dina glaspriser till bra priser och med snabba leveranser. Eftersom vi har priser av glas i alla prisklasser – allt ifrån budget till mycket exklusiva varianter – hittar du garanterat något som passar.

När du söker idrottspriser utöver det vanliga, så har vi det du letar efter. Här väljer du mellan den stora mängd av glaspriser som vi har i vårat sortiment, allt av högsta kvalité och till riktigt bra priser.

Du väljer enkelt den produkt du vill ha för att efteråt välja önskat idrottsmotiv och eventuellt en gravyrplåt. Tala sedan om vilken gravyrtext vi skall gravera på ditt ståtliga pris av glas.

Som tillägg kan vi nämna att dessa priser även kan specialtillverkas med t. ex. er föreningslogo ingraverad, vilket garanterat blir ett idrottspris som sticker ut ifrån mängden.

Med andra ord är detta ett mycket bra köp när du vill ha helt unika glaspriser. Passar som pris till golftävlingen, hästhoppningen, boxningsturneringen, handbollsturneringen, motortävlingen m.m.

Samtliga av våra idrottspriser håller högsta kvalité och våra kunder uppskattar nivån på priset.

Köp dina glaspriser idag, vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundservice. Pröva oss gärna, du kommer inte bli besviken! Välkommen att kontakta oss om ni inte hittar det ni söker eller har övriga funderingar!

Glaspris

Glas HCR 603

730 kr972 kr

Glaspris

Glas HGS 281

289 kr342 kr
53 kr71 kr
69 kr90 kr
74 kr119 kr
90 kr140 kr
132 kr197 kr
210 kr289 kr
229 kr321 kr
150 kr229 kr
263 kr447 kr
79 kr92 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.