Visar alla 4 resultat

Fat

Hos oss köper du fat till idrottstävlingen till bra priser och med snabba leveranser. Vi har fat i tenn och plåt, som vi graverar enligt dina önskemål. Ett idrottspris som vinnaren garanterat uppskattar och som sticker ut ifrån mängden.

100 kr192 kr
98 kr315 kr
92 kr145 kr
854 kr1.680 kr

Idrottspris silver eller tennfat

Köp exempelvis ett fat med tävlingsnamnet, året och pallplaceringen ingraverat till golfturneringen. Som alternativ är ett tennfat till innebandyturneringen, med turneringsnamnet, klubbnamnet, datum och pallplaceringen uppskattat att få. Eller ett idrottspris till skidtävlingen, med tävlingsnamnet, datum och pallplaceringen ingraverat. Här väljer du mellan flera silverfat som vi har i vårt sortiment – allt av högsta kvalité!

Välj enkelt vilken produkt du vill ha och sedan eventuellt idrottsmotiv och sedan skriver du in din önskade gravyr. Du kan även välja till stöd till dessa produkter. Ett passande idrottspris i form av att fat till golftävlingen, fotbollsturneringen, tennisturneringen, innebandyturneringen, motortävlingen m.m.

Eftersom samtliga av våra idrottsfat håller högsta kvalité så älskar man som mottagare att vinna dessa vackra silverfat .

Köp dina idrottspriser idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och en kundsupport i världsklass. Hittar ni inte det ni söker eller har övriga funderingar? Välkommen att kontakta oss!

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.