Visar alla 4 resultat

Silverfat

Hos oss köper du fat till idrottstävlingen till bra priser och med snabba leveranser. Vi har fat i tenn och plåt, som vi graverar enligt dina önskemål. Ett idrottspris som vinnaren garanterat uppskattar och som sticker ut ifrån mängden.

Idrottspris silver eller tennfat

Köp exempelvis ett fat med tävlingsnamnet, året och pallplaceringen ingraverat till golfturneringen. Som alternativ är ett tennfat till innebandyturneringen, med turneringsnamnet, klubbnamnet, datum och pallplaceringen uppskattat att få. Eller ett idrottspris till skidtävlingen, med tävlingsnamnet, datum och pallplaceringen ingraverat. Här väljer du mellan flera silverfat som vi har i vårt sortiment – allt av högsta kvalité!

Välj enkelt vilken produkt du vill ha och sedan eventuellt idrottsmotiv och sedan skriver du in din önskade gravyr. Du kan även välja till stöd till dessa produkter. Ett passande idrottspris i form av att fat till golftävlingen, fotbollsturneringen, tennisturneringen, innebandyturneringen, motortävlingen m.m.

Eftersom samtliga av våra idrottsfat håller högsta kvalité så älskar man som mottagare att vinna dessa vackra silverfat .

Köp dina idrottspriser idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och en kundsupport i världsklass. Hittar ni inte det ni söker eller har övriga funderingar? Välkommen att kontakta oss!

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!

209 kr389 kr
199 kr639 kr
189 kr299 kr
1.709 kr3.369 kr