Idrottsmedalj Z0350

29 kr

 kr

Välj motiv

Ange gravyrtext

Medaljband

---Inget medaljband---

HMB131 (35x40 mm) [+19,00 kr]

HMB134 (22x700 mm) [+9,00 kr]

HMB133 (35x700 mm) [+49,00 kr]

Ytterligare kommentarer

En enklare ekonomimedlaj i zamak som trots sitt låga pris håller en hög kvalité. Kontakta oss för mer information och priser om detta. Medaljerna finns i guld, silver och brons och kan graveras med önskad gravyr. Välj till passande medaljband eller bröstnål, vilka även dom finns i en mängd färger och bredder, Gör priset än mer exklusivt genom att köpa till ett vackert medaljetui i passande storlek och färg. Tveka inte att kontakta oss om du inte hittar vad du söker. Mycket passande medalj som pris till ishockeyturneringen, badmingtontävlingen, klubbmästerskapet eller hästhoppningstävlingen. Vi har medaljer i alla prisklasser och utföranden, allt för att uppfylla våra kunders önskemål om oförglömliga idrottspriser.

Dimensioner 32 × 32 mm
Gravyrmetod

Fräst gravyr

Storlek

32 mm

Färg

Brons, Guld, Silver

Frågor och svar

  Hej! Jag vill köpa hundben/bricka o vill gravera in namn o nr på den men det går inte att skriva in vad som ska stå. Hur gör ja?
 1. 0 röster
  Q Hej! Jag vill köpa hundben/bricka o vill gravera in namn o nr på den men det går inte att skriva ...... Read more Svara nu
  Asked by Ingela on 2021-05-31 12:29
  Svar från Gravyrbutiken

  Hej,
  Om du går in på artikeln https://gravyrbutiken.se/graverade-skyltar/namnbricka-for-hund-och-katt/id-bricka-hundben/ så hittar du en knapp som heter "Anpassa produkten". Klicka på den så öppnar det sig en design editor där du kan skapa ditt motiv. Observera att motivets färg bli enfärgat (som vid all gravyr).

  // Tony

Sänd mig en notering för varje nytt svar.